do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

5-daagse Vliegreis New York***

<< Terug

5-daagse Vliegreis New York *** inclusief 3 nachten in hotel Beacon
Prijs per persoon inclusief vliegreis per KLM en hotel: € 999,-

image001Tijdens deze heerlijke citytrip verblijft u in het comfortabele 3*** hotel Beacon.
Hotel Beacon ligt in de Upper West Side, op korte loopafstand van Central Park.
Met de metro staat u in enkele haltes op Times Square.

Hotel Beacon beschikt over ruime kamers (zeker voor New Yorkse maatstaven) die gezellig zijn ingericht. Natuurlijk is er een sfeervolle bar.

Natuurlijk staat er een flatscreen met 100 zenders, en is er een complete badkamer, maar ook een microwave en koffiezetapparaat. Koffie en thee zijn gratis in dit hotel.

In de directe omgeving van Hotel Beacon vindt u veel leuke restaurants en barretjes, maar ook veel winkels. Het zeer interessante Museum of Natural History ligt om de hoek, net als Lincoln Center.

image002

image003

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok