do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

6-daagse vliegreis naar Las Vegas***

<< Terug

Vanaf € 830,-

circuscircus1Tijdens deze reis verblijft in het bekende hotel Circus Circus***.

Dit hotel met maar liefst 3700 kamers ligt aan de Las Vegas Boulevard, beter bekend als de strip.
Hotel Circus Circus biedt echt value for money, een zeer behoorlijke kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

De kamers zijn ruim en compleet ingericht, en beschikken over 1 of 2 2-persoonsbedden.
In het hotel is een compleet pretpark gebouwd, gebaseerd op de "circus" sfeer. Er is een grote achtbaan en er vinden diverse optreden plaats, om het iedereen extra naar de zin te maken.
Natuurlijk beschikt hotel Circus Circus over meerdere restaurants, zoals een steakhouse, een Mexicaans restaurant, het Circus Buffet, een grill, pizzeria en nog enkele kleinere restaurants. Ook zijn er meerdere bars en een zwembad.

Daarnaast beschikt het hotel over een mega-shoppingcenter. Circus Circus is een voordelige keus, voor wat meer luxe raden wij u een 4**** of 5***** hotel aan.

 

circuscircus3

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok