do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

9 dagen Orlando v.a. € 625,-

<<Terug

In de minder drukke maanden juni en september, zijn er vaak bepaalde data beschikbaar waar u met Do-USA.nl voor zeer gunstige prijzen naar Orlando/Florida kunt afreizen.

image001De ongelofelijk lage prijs is inclusief:

* Retourvlucht Amsterdam-Orlando
* Transfer naar uw hotel
* 7 overnachtingen in een studio in the Enclave Suites***
* Shuttle service naar de pretparken

Ook in de vakantiemaanden biedt Do-USA.nl u verrassend lage prijzen.

The Enclave Suites ligt zeer gunstig ten opzichte van de pretparken en beschikt ook over zeer comfortabele appartementen met 1 of 2 slaapkamers. Ideaal als u met kinderen reist.U kunt heel eenvoudig alle mogelijkheden opvragen bij Do-USA.nl

Do-USA tip: Koop vooraf uw toegangskaarten voor de pretparken. Dat kan veel geld schelen.

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok