do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

Autorondreis Amerika

autorondreis AmerikaAmerika is de vakantiebestemming bij uitstek om met de heilige koe te bezichtigen. De wegen zijn breed en meestal rustig en het landschap is zeer weids.

Een autorondreis door Amerika brengt u langs de mooiste bezienswaardigheden en plaatsen waaronder natuurpark Yellowstone of de Mojave woestijn en Mount Rushmore. Steden mogen uiteraard niet missen op uw autorondreis Amerika, zoals Los Angeles, New York of San Francisco. In een comfortabele Amerikaanse slee, dat is "the American Dream"! Het team van Do-USA.nl kent de meeste delen van Amerika zo goed, dat we graag tips geven over de mooiste routes. Niet alleen de "interstate", maar ook de mooie "backroads" binnendoor. Dit maakt uw autoreis door Amerika tot een onvergetelijke ervaring!


Voor u hebben we een selectie gemaakt van de beste Amerikaanse en meest gerenommeerde autoverhuurders. Hierdoor kunt u kiezen uit een groot aanbod aan modellen, zoals een Convertible, SUV of een echte Amerikaans Classic-model. U kunt onbezorgd genieten van uw roadtrip, wij zorgen dat u goed verzekerd rondrijdt in een auto die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij hebben samen met onze lokale agent voor u een aantal schitterende rondreizen samengesteld, die de mooiste delen van Amerika doorkruisen zoals de rondreis California. Is dit echter te georganiseerd voor u? Dan kunnen wij ook een op maat gemaakte Fly en Drive in Californië aanbieden. De autorondreis west Amerika geeft misschien wel het meest complete beeld van al datgene wat Amerika u te bieden heeft. Hoe u ook wenst dat uw autorondreis Amerika er uit komt te zien, Do-usa.nl regelt alles tot in de puntjes!

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok