do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

Baseball

<<Terug

image001Hoewel het Nederlandse honkbal het uitstekend doet op het wereldtoneel, is de beleving in de USA rondom "Baseball" veel en veel groter. In Nederland spelen tussen de 20-30.000 mensen Baseball; in the USA miljoenen.

De clubs die uitkomen in de MLB (Major League Baseball) behoren allemaal tot de wereldtop en spelen zeer veel wedstrijden door de gehele USA.
De grote clubs zoals de NY Yankees, de LA Dodgers, de Boston Redsox, de Phillies en de San Francisco Giants trekken vaak meer dan 40.000 toeschouwers. En als je bedenkt dat er per jaar meer dan 80 wedstrijden worden gespeeld, gaat het om heel veel verkochte tickets.
De sfeer is erg relaxed, veilig en gezellig. Er wordt veel gegeten tussen de innings door, en de fans van beide partijen zitten rustig naast en bij elkaar.
De World Series werden in 2012 gewonnen door de San Francisco Giants, in een best of seven tegen de Detroit Tigers. De beroemde Boston Red Sox hadden een rampseizoen, maar zijn in 2013 weer helemaal terug en doen het erg goed.

 

Een baseballwedstrijd bezoeken is bijna altijd mogelijk via Do-USA. Wij raden aan om een keer de unieke sfeer mee te maken in het prachtige Fenway Park in Boston, of in het nieuwe Yankees Stadium in New York. Ook in LA en San Francisco is het mogelijk via Do-USA een wedstrijdkaartje te bemachtigen.

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok