do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

Camperreis Amerika

Camperreis Amerika

Het is de hoogste vorm van flexibiliteit: uw eigen accommodatie op wielen. U wenst een langere tijd door Amerika te reizen? Langs de westcoast, een rondreis Florida of rondreis California? En niet continue de tassen in en uitpakken? Dan bent u waarschijnlijk al op het idee gekomen om de reis met een camper te ondernemen! Hoe bereid u een camperreis door Amerika het beste voor?

U moet weten dat bij het huren van een camper veel komt kijken. Simpel gezegd krijgt u de sleutels van een erg duur voertuig voor uw camperreis in Amerika en daar horen veel voorwaarden en regels bij. Niets om u zorgen over te maken maar u moet wel even weten waar u op moet letten en wij van do-usa.nl, kunnen u volledig informeren.


Net als bij een hotel of appartement zoeken wij voor u de juiste mobile home en houden hierbij het prijskaartje in de gaten. Zoals met alles kan het altijd gekker, groter en luxer in Amerika. Een camperreis in Amerika is ook de favoriete vakantiebeleving van de Amerikanen zelf en daar is bij de infrastructuur ook rekening mee gehouden. De parken en standplaatsen zijn bijna altijd voorzien van de benodigde stroom en waterpunten zoals u zult ervaren wanneer u tijdens uw rondreis Yellowstone Park aandoet.

Do-usa.nl werkt met de beste en meest gerenommeerde camperverhuur partners en wij kunnen daarom uit een zeer breed assortiment RV's, mobile homes en campers putten. Uw camperreis Amerika is gegarandeerd een van de allermooiste reizen die u zult ondernemen. Een favoriet bij de meeste klanten is de camperrondreis door West-Amerika en deze is absoluut prachtig, maar wij kunnen uw reis op maat maken en desgewenst langs alle staten van uw keuze laten verlopen. Wij zijn er immers al eens geweest!

Do-USA tip: Maak een campground reservering voor de meest populaire National Parks zoals Yosemite en de Grand Canyon. Het team van Do-USA kan dit voor u regelen!


 

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok