do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

Artikelen

Onze succesvolle werkwijze

Door uw reiswensen te combineren met onze kennis en persoonlijke reistips, komen we samen tot het beste reisschema tegen een zeer scherpe prijs!

Onze werkwijze:

• Tijdens een GRATIS afspraak met een Amerikaspecialist op één van onze kantoren in Breukelen, Abcoude of Woerden inventariseren we uw reiswensen. Graag putten we uit onze persoonlijke reiskennis om u bekend te maken met alle "ins" en "outs" met betrekking tot een reis naar de USA. Dit gesprek kan eventueel ook op afspraak per email of per telefoon.

• Vervolgens stellen we voor u een persoonlijk reisschema samen, waarin we uw reiswensen en onze kennis en reistips samenvoegen. Zo komen we gezamenlijk tot een ideale Amerika-belevenis. Natuurlijk ontbreekt de route, de hotels, informatie over de huurauto, camper of motor, en het aantal af te leggen mijlen en het scherpe prijskaartje niet.

• Mochten er naar aanleiding van het reisschema nog vragen, wensen of wijzigingen zijn, kunnen we dit vanzelfsprekend opnemen in een definitief reisschema. We kunnen nu overgaan tot het definitief boeken van een onvergetelijke Amerika-reis via Do-USA!

• Natuurlijk ontvangt u van ons tips over excursies, restaurants, de beste shopping-malls, maar ook over uw ESTA-visum. En ja, indien gewenst reserveren wij voor u stoelen in het vliegtuig.

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok