do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

Walt Disney World Orlando – 121 km² plezier

<<Terug

Het gigantische Walt Disney World biedt teveel vertier voor één vakantie.
Met 121 km2, 4 themaparken, 2 waterpretparken en 2 winkel & entertainmentgebieden, 27 Disney Hotels, een eigen transport- en vervoerssysteem trekt Walt Disney World jaarlijks ca. 25 miljoen bezoekers.

DisneyworldDe 4 themaparken:
Magic Kingdom: Het best bezochte park, gericht op de originele Disney verhalen. Populaire attracties zoals Space Mountain en Big Thunder Mountain bevinden zich in dit park.

Epcot Centre: Wat meer gericht op "future"en op "Worlds Showcase", allerlei landenpaviljoens. De vuurwerk, laser en watershow 's avonds laat is beroemd!

Animal Kingdom: Het enige dierenpretpark van disney. Je gaat hier bijvoorbeeld op safari, er zijn interactieve 3D films. Ook gaat een deel over Dinosaurussen, gebaseerd op de film "Dinosaur".

Hollywood Studio's: Het thema hier is tv, theater en film. "The tower of terror" is hier een top-attractie.

 

Waterparken:
Blizzard Beach is een fantastisch waterpark met glijbanen en "family-rides" voor jong en oud. Het thema is een wintersport rondom eenn grote skischans. Vanaf hier gaat de "summit Plummit" glijbaan met een val van 40 meter; de snelheid loopt op tot 100 km per uur. Heftig dus!

Typhoon Lagoon: Een prachtig tropisch waterpark met veel glijbanen en "family rides". Voor enkele family-rides worden banden gebruikt waar je met 2 of 4 in kan zitten. Plezier dus! Het golfslagbad is gigantisch met reusachtige golven.

Disney Tickets: Het is verstandig vooraf een "Magic your Way ticket te kopen. Do-USA kan u hierin adviseren. Dit ticket is bijv. 6 dagen geldig en kost ca. € 250,- Voor 10 dagen ca. € 300,-. U heeft dan onbeperkt toegang tot de hierboven genoemde parken, alsmede voor Disney's Boardwalk emn Downtown Disney.

 

Tip Do-USA: Maak vooraf een planning wat u wel en niet wilt doen. Er is zoveel, dat u keuzes zult moeten maken. Do-USA wil u hierbij graag adviseren.

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok