do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

Fly & Drive Amerika

Tijdens uw fly & drive door Amerika maakt u kennis met deze prachtige vakantiebestemming. Huur een stoere chevrolet, luxe cadillac,  of een trendy cabrio!  Alles kan bij Do-USA!

 

Alles over uw fly & drive door Amerika:

De Verenigde Staten van Amerika zijn zeer geschikt voor een autorondreis. Door de veelzijdigheid en de prachtige natuur komt iedereen altijd razend enthousiast terug van een fly & drive door Amerika.

Fly & drive Amerika West:

Een fly & drive door West-Amerika is niet voor niets zo populair. Bezoek tijdens uw autorondreis door West Amerika ook beroemde Nationale Parken als Yosemite, Sequioa, Death Valley en Grand Canyon.  Natuurlijk bezoekt u ook de steden Los Angeles, San Francisco en Las Vegas.

Fly & drive Amerika Oost:

Tijdens een autorondrit door het oosten van Amerika bezoekt u zeker de fantastische steden New York en Washington. Maar er is meer. Wat dacht u van New England, Boston, de Niagara Falls? Of bezoek de Amish County in Pennsylvania.

Fly & drive Amerika Zuid:

Kiest u voor een fly & drive door het diepe Zuiden, dan bezoekt u zeker de Music City's New Orleans, Nashville en Memphis. Maak ook een tocht over de Mississippi River, en vergeet niet om Elvis' Graceland te bezoeken.

Fly & drive Amerika Florida:

Een fly & drive door Florida is niet compleet zonder Disneyland. Orlando wordt terecht ook de pretparkhoofdstad van de wereld genoemd. Maar ook een bezoek aan trendy Miami is de moeite waard. Geniet van het strand en wandel door het unieke Art-Deco district.

Fly & drive Amerika overig:

Naast een autorondreis door het Westen, Oosten en Zuiden van Amerika, en door Florida is er meer te zien in de USA. Vergeet niet om tijdens uw fly & drive Yellowstone National Park te bezoeken.  Ook de Rocky Mountains en de prachtige natuur in het Noordwesten zijn een bezoek meer dan waard.

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok