do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

Fly & drive Florida

Fly and Drive Florida

De ideale Fly & Drive in Florida bestaat! Begin in Orlando in een comfortabel hotel of appartement; om de prijs hoeft u het niet te laten. Bezoek enkele van de fantastische pretparken van Disney en Universal. Rij vervolgens richting Tampa, en breng een bezoek aan Busch Gardens. Dit bij Tampa gelegen pretpark met wilde dier

en, herbergt enkele van de meest spectaculaire rollercoasters ter wereld. Do-USA heeft ze al voor u uitgeprobeerd!

Vervolgens geniet u van de meest witte stranden die u ooit heeft gezien: Clearwater Beach en St. P

ete Beach, gelegen aan de prachtige Gulfcoast. Wat dacht u van een cocktail in een beachbar, terwijl de zon langzaam in zee zakt? Wat zuidelijker ter hoogte van Fort Myers Beach liggen de tropische eilanden Sanibel en Captiva Island, verbonden door een brug met het vasteland. U ziet hier zeker dolfijnen, pelikanen en manatees.

Via de US41 rijdt u dwars door de Everglades, het moerasgebied waar veel alligators leven. Een sp

ectaculaire tocht met een airboat hoort er eigenlijk wel bij!

Een Fly & Drive Florida is niet compleet zonder een bezoek aan Key West, hemelsbreed vlakbij Cuba gelegen. Een bezoek aan Hemingways kroeg ‘Sloppy Joe’, is een must.

Miami Beach is vaak het eindpunt van een Fly & Drive in Florida. Geniet van de heerlijke stranden, van het Art Deco district en van de gezellige restaurantjes en terrassen. Gecombineerd met de mogelijkheden om te shoppen maakt je Fly & Drive in Florida tot een vakantie om nooit te vergeten.

Do-USA tip: Huur een convertible, zoals ze in de USA een cabrio noemen. Met het heerlijke klimaat geniet je nog meer van de omgeving. Alleen niet teveel koffers meenemen!

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok