do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

9-daagse vliegreis Miami Beach****

<< Terug

9-daagse vliegreis naar Miami Beach vanaf € 1299,-

loews1Tijdens deze reis verblijft u in het prachtige Loews Miami Beach****.

Het Loews Miami Beach is niet alleen luxueus, maar ook een erg elegant en sfeervol hotel. De categorie 4**** is eigenlijk te mager, want het comfortabele hotel neigt richting de 5*****. De geweldige ligging vlak aan zee is één van de grootste pluspunten. Vanuit de tuin loop je zo het strand op.
De kamers zijn zeer goed en compleet ingericht, en beschikken vanzelfsprekend over airco, een grote flatscreen, IHOME/IPOD systeem, koffie- en theezetfaciliteiten, safe, minibar en natuurlijk room-service. Het heerlijke zwembad en de mooie tuin maken uw vakantie compleet.

Hotel Loews Miami Beach ligt op misschien wel de beste locatie van South Beach. Niet alleen wandelt u zo het strand op, u zit ook vlak bij Lincoln Road. En tevens wandelt u in enkele minuten Ocean Drive op, het eigenlijke centrum van et Art Deco district. Alle bars, restaurants en gezellige lounge terrassen liggen om de hoek.
Het Loews beschikt verder over een compleet ingerichte spa en verschillende jaccuzi's. 6 lounges/restaurants (onder andere Japans) zorgen verder dat het u aan niets ontbreekt.

Wij raden u het Loews aan voor een heerlijk comfortabel verblijf.

loews2

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok