do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

Motorreizen Amerika

motorreizen AmerikaVoor velen een droom en het gevoel van ultieme vrijheid. Op een gave motor rondreizen door het land van de onbegrensde mogelijkheden: Amerika! Do-USA ontdekte voor u al 47 Staten per motor!

Op de motor door Amerika

Op meer dan 60 locaties in de Verenigde Staten kan uw motorreis beginnen. De nieuwste Harley Davidsons, maar op sommige locaties ook Honda's en BMW's, staan voor u klaar. Met niets meer dan 2 zadeltassen en eventueel een rugzakje gaat u het avontuur tegemoet. Wordt het een Heritage Softtail of toch een Road King Classic?
Uw motorreis door Amerika kunt u in groepsverband ondernemen, maar ook individueel met 1 of meer mede-motorrijders. Het is maar net hoeveel vrijheid u wenst.

Motorreizen Amerika in groepsverband

Onder leiding van een tourleader rijdt u in een groep een prachtige route door de USA. De overnachtingen zijn geregeld en de tourleader staat u met raad en daad terzijde.

Motorreizen Amerika op individuele basis

Do-USA regelt voor u vlucht, motorhuur en de 1e nacht accommodatie. Vanuit onze eigen ervaring maken we samen met u een prachtige route en indien gewenst boeken we ook de overnachtinghotels op de route. Vaak kennen we de mooie wegen binnendoor, en de meer uitdagende bergpassen. Wij geven u graag tips!

Waar in de USA

Op meer dan 60 plaatsen in Amerika zijn verhuurstations waar uw motorreis in Amerika kan starten. Ook one-ways zijn mogelijk, zoals bijv. ophalen in Chicago en inleveren in Los Angeles.
Do-USA heeft op de motor al 47 States ontdekt, maar hoogtepunten zijn toch wel een motorreis over de route 66 en een motortocht door het Westen van Amerika. Californië, Arizona, New Mexico en Utah zijn onze favorieten. Bergen, woestijnen, prachtige natuur, ruimte en heerlijke rustige wegen maken van motorreizen door Amerika een onvergetelijke ervaring.


Tip Do-USA: Neem je eigen helm mee, en een "spin", om een kleine rugzak op de t-bar te kunnen bevestigen. Heb je net wat meer bagageruimte!

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok