do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

5-daagse Vliegreis New York *****

<< Terug

5-daagse Vliegreis New York ***** inclusief 3 nachten in het Waldorf Astoria Hotel
Prijs per persoon inclusief vliegreis per KLM en hotel: € 1299,-

Waldorf smallTijdens deze heerlijke citytrip verblijft u in het beroemde 5***** Waldorf Astoria Hotel.
Het wereldberoemde Waldorf Astoria Hotel ligt zeer centraal in Manhattan., op Park Avenue. De dure winkels van Fifth Avenue, Radio City Hall en Rockefeller Centre liggen om de hoek.

Het in 1931 geopende hotel is onderdeel van de Hilton keten en straalt nog steeds de grandeur uit van vervlogen tijden. De inrichting is in Art Deco stijl, en zeer sfeervol

Het is natuurlijk geweldig om een keer in zo'n wereldberoemd hotel te logeren. Natuurlijk zijn de kamers van alle gemakken voorzien, en biedt het hotel een fantastisch restaurant. Ook is er gratis WIFI in de lobby.
De ligging middenin Manhattan, op één blok van Fifth Avenue met het bekende luxe warenhuis Saks om de hoek. Alle bekende designerwinkels liggen op korte loopafstand: Centraler kan het bijna niet.

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok