do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

Onze campers

<<Terug

Do-USA.nl werkt met 2 zeer gerenommeerde camperverhuurbedrijven samen.
Omdat wij zelf vaak met een camper door de USA hebben gereisd, kunnen wij u hierover zeer veel praktische informatie geven.
Reizen met een camper is vrij luxe, maar met de sfeer van kamperen. Lekker veel buiten in de mooie natuur. Alle campers beschikken over een microwave, toilet, airco, douche etc.
In de USA en Canada is een fantastisch systeem ontwikkelt met "hook ups", aansluitingen. Zo beschikken de campings over 3 mogelijk hook-ups, dit wordt duidelijk aangegeven. Water, elektriciteit en vuil water afvoer. Ook vindt u overal "dump stations", waar u uw vuil water kunt lozen. Een prima werkend systeem, de "hook ups" zijn ook voor minder handige vakantiegangers zéér eenvoudig aan te sluiten.

ca-logoCRUISE AMERICA
Do-USA.nl biedt vanzelfsprekend campers aan van Cruise America, de grootste camperverhuurder van Noord Amerika. U kunt uw camper ophalen op meer dan 130 locaties, verspreid over de Verenigde Staten en Canada. Vaak (zeker in het laagseizoen) is het mogelijk de camper op een andere locatie in te leveren, zodat u zo uw ideale rondreis nog eenvoudiger kan samenstellen.

Cruise America werkt met zogenaamde flextarieven, wat inhoudt dat de prijs van de camper volledig afhankelijk is gemaakt van vraag en aanbod.
Dit houdt in dat hoe vroeger u boekt, hoe lager de prijs is van de camper. Vanzelfsprekend zijn vooral in het laagseizoen de huurtarieven zéér aantrekkelijk, maar als u er op tijd bij bent kunt u ook voor de drukkere maanden voor scherpe tarieven een camper huren.

Cruise America beschikt over een enorme vloot campers (In de USA noemen ze een camper een RV=recreational vehicle).
De campers van Cruise America zijn vaak enkele jaren oud, de huurtarieven zijn daardoor ook erg scherp.
Van klein tot medium naar large. Lengtes tussen de 5.80 meter tot en met bijna 10 meter.

Valley of Fire Las Vegas-IMG 5589-5D

MOTURIS CAMPERSus-logo-moturis
Dit van oorsprong Zwitserse bedrijf staat voor zeer hoge kwaliteit. Moturis is samengegaan met het Amerikaanse Camping World en beschikt nu tevens over vele verhuurlocaties in de Verenigde Staten.

De huurprijzen van Moturis/Camping World zijn altijd inclusief belastingen, u komt dus ter plaatse nooit voor vervelende verrassingen te staan. Ook beschikken alle campers, behalve het kleinste type, over een zogenaamde "slide-out". Deze uitschuifbare buitenwand is heel eenvoudig te bedienen en vergroot de binnenruimte van de campers enorm.

Moturis beschikt over 4 verschillende campers, van klein tot groot en zeer groot. De campers zijn maximaal 3 jaar oud, maar meestal 2 jaar of jonger. U beschikt dus vrijwel altijd over een praktisch nieuwe camper. De tarieven van Moturis liggen wat hoger dan die van Cruise America, u krijgt hier echter wel veel voor terug.

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok