do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

Reis New York

Reis New YorkHet Do-USA.nl advies voor uw reis naar New York brengt u naar de hoogtepunten van 'The Big Apple' en 'The city that never sleeps!' En dat is geen understatement want in deze stad der steden is er letterlijk 24uur per dag rumoer en bewegelijkheid.

Voor ieder type reiziger heeft New York iets te bieden. Van de stapper in het Meatpacking District en Broadway en tot de cultuurzoeker die zijn hart ophaalt in de talloze musea die New York rijk is. De mega winkels op 5th Avenue die de dollars uit je zak lijken te roepen en de iconische wolkenkrabbers veranderen de omgeving in een filmisch decor. Een citytrip New York is niet compleet zonder een rustige wandeling door Central Park om mensen te zien relaxen of juist te zien inspannen.

Door de mix van culturen lijkt het letterlijk of je een reis door New York maakt. Bezoek onze adressen in Little Italy of China Town. Maar ook een bezoek aan Brooklyn met of zonder gids mag niet uitblijven. Het is waarschijnlijk te veel om allemaal in een korte trip aan New York te doen.

Do-USA.nl onderscheidt zich door niet te proberen alles in een te korte tijd te proppen maar een bewuste selectie te adviseren, Zo komen we tot een op advies op maat te om uw reis naar New York tot een onvergetelijke vakantie te maken.Laat u bijvoorbeeld eens verrassen en pak de fiets om samen met een begeleider door de stad te bewegen. Wij garanderen dat u op plekken komt waar andere toeristen nooit zullen komen. Wij zullen ook altijd ruimte laten en adviseren over plaatsen waar u op jacht kunt naar de nieuwste merkkleding of de meest gewilde gadgets. Voor een onvergetelijke reis naar New York, bent u bij Do-USA.nl aan het juiste adres!

De do-usa.nl tip: Eén van de leukste straten in New York is Spring Street in Soho. Unieke winkels en restaurants, en erg sfeervol!

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok