do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

Rondreis Amerika

Alles over uw rondreis door Amerika

rondreis AmerikaDe Verenigde Staten van Amerika zijn zeer geschikt voor een rondreis per auto, camper of motor. Door de veelzijdigheid en de prachtige natuur komt iedereen altijd razend enthousiast terug van een rondreis door Amerika.


Rondreis Amerika West

Een rondreis door West-Amerika is niet voor niets zo populair. De unieke natuur in de beroemde Nationale Parken Yosemite, Sequioa, Death Valley en Grand Canyon is adembenemend. Tijdens uw rondreis in Californië bezoekt u natuurlijk de steden Los Angeles en San Francisco, terwijl het in Nevada gelegen Las Vegas ook een bezoek meer dan waard is.


Rondreis Amerika Oost

Tijdens een rondreis door het oosten van Amerika bezoekt u natuurlijk de fantastische steden New York en Washington. Maar er is meer. Wat dacht u van New England, Boston, de Niagara Falls? Of bezoek Amish County in Pennsylvania.


Rondreis Amerika Zuid

Kiest u voor een rondreis Amerika door het diepe Zuiden, dan bezoekt u zeker de Music City's New Orleans, Nashville en Memphis. Maak ook een tocht over de Mississippi River, en vergeet niet om Elvis' Graceland te bezoeken.


Rondreis Florida

Een rondreis door Florida is niet compleet zonder Disneyland. Orlando wordt terecht ook wel de pretparkhoofdstad van de wereld genoemd. Maar ook een bezoek aan trendy Miami is de moeite waard. Geniet van het strand en wandel door het unieke Art-Deco district.


Rondreis Amerika overig:

Naast een rondreis door Amerika West, Oost, Zuid en Florida is er meer te zien in de USA. Vergeet niet om tijdens een rondreis Yellowstone National Park te bezoeken. Ook de Rocky Mountains en de prachtige natuur in het Noordwesten zijn een bezoek meer dan waard. Het uitgebreide programma rondreizen van Do-Usa biedt alle mogelijkheden voor een prachtige rondreis door Amerika.

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok