do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

Rondreis Florida

rondreis FloridaFlorida is met haar subtropische klimaat zeer in trek bij de vakantieganger. De meeste mensen maken een rondreis in Florida. Het is toeristen vaak niet bekend dat Tallahassee de hoofdstad is van deze staat. Plaatsen als Miami, Orlando en Daytona Beach zijn een stuk bekender. De landtong die zich uitstrekt richting Cuba heeft veel vertier te bieden, zoals de pretparken van Orlando maar ook het uitgaansleven van Miami en Daytona Beach zijn indrukwekkend. Hier wordt in april Spring Break door studerend Amerika gevierd.


De natuurparken zijn hier uiteraard ook ruimschoots te vinden zoals de Everglades bijvoorbeeld. Zon is bijna gegarandeerd, niet voor niets staat Florida bekend als 'the Sunshine State'. Do-USA.nl garandeert u een rondreis door Florida, waarin deze hoogtepunten zullen worden aangedaan. U heeft de keuze om het met een camper, huurauto of motor te doen. Wij hebben de beste adressen voor u in kaart gebracht en zullen een advies op maat voorleggen.

Vanwege de ligging van Florida zijn er veel Spaanse invloeden en met name de Cubaanse invloed is zeer duidelijk aanwezig in Miami. Het geeft deze stad met het Art Deco district een unieke sfeer.Als u een rondreis Florida boekt, dan staat Miami waarschijnlijk als eerste hoogtepunt genoteerd. Uiteraard is Florida ook een mooie plaats om bijvoorbeeld een rondreis door West-Amerika te beëindigen, zodat u hier in de buurt van de Florida Keys nog een aantal dagen een welverdiende strandvakantie aan vast kan plakken. Het is ook zeer geschikt om dagexcursies met een huurauto of Harley Davidson te maken. Do-USA.nl heeft talloze ideeën om uw rondreis Florida nooit meer te vergeten!

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok