do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

Rondreis Los Angeles

rondreis Los AngelesOf u nu een rondreis door Californië of een Fly & Drive in Californië maakt, er is een zekerheid: Het hoogtepunt van de rondreis is Los Angeles, the city of Angels, met zijn perfecte temperaturen.

De sterren wonen in Beverly Hills waar een star tour u graag alle pompeuze huizen laat zien. Diezelfde sterren wandelen rond op Rodeo Drive waar de allerduurste merken vertegenwoordigd zijn. Verder floreert de regio vanwege de filmindustrie waarvoor ooit de Hollywood sign in de bergen is geplaatst.

Mocht u even willen bijkomen van al deze bezienswaardigheden tijdens uw rondreis Los Angeles, dan is een van de vele stranden van Los Angeles een mogelijkheid. Malibu Beach is misschien wel de bekendste met de karakteristieke lifeguard huisjes op het strand. Ieder moment kan er een redder-in-nood langs komen draven met de rode drijver in zn hand. U flaneert over de boulevard terug naar uw accommodatie.

De avond valt over Los Angeles en het wordt tijd om lekker te gaan eten en misschien daarna uit te gaan. Los Angeles heeft alles voor een uitstekende stapavond. Uiteraard kunt u zich ook laten vermaken bij een show of sportwedstrijd.


Deze op-een-na grootste stad van Amerika heeft zich een terechte plaats verworven tijdens uw rondreis door Los Angeles en omgeving.

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok