do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

Rondreis Miami

rondreis miamiDoe op een Florida rondreis Miami altijd aan! Deze trendy stad van en voor levensgenieters is een prima afsluiter van een rondreis. Natuurlijk biedt Florida meer dan alleen zon en strand. Wat te denken van het uitgestrekte National Park the Everglades! Met een airboat ziet u gegarandeerd alligators en wellicht nog meer wild.

De Gulfcoast heeft misschien wel de witste stranden. Zeker bij Naples, St Pete Beach en Fort Myers zijn de stranden van een ongekende schoonheid. Hoewel tijdens een rondreis Miami nooit ontbreekt, is de Gulfcoast wellicht wat ondergewaardeerd. Zeker de twee tropische eilanden voor de kust van Fort Myers Beach zijn de moeite waard. Sanibal Island is wat groter en is prima per fiets te ontdekken, maar Captiva Island is misschien nog wel mooier. Dit eiland is beroemd doordat hier veel bijzondere schelpen aanspoelen. Rondom de eilanden zitten veel dolfijnen en manatees (zeekoeien). Deze unieke dieren zijn niet schuw en komen vlak in de buurt.

De weg naar Key West is ook een must-see! Zeker 's morgens vroeg als het lekker rustig is, is het een genot over alle bruggen te rijden. Huur zeker een cabrio, in Amerika convertible genoemd, en rij zo van Key West weer terug naar Miami Beach. Want aan het einde van je rondreis: Miami wacht op je!

Do-USA tip: Ga 's avonds lekker buiten eten tussen de locals. Het romantische autovrije straatje Espanola is dé tip van insiders!

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok