do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

Rondreis San Francisco

rondreis San FranciscoEen rondreis is niet compleet zonder San Francisco. Deze prachtig gelegen stad is misschien wel de leukste stad van de Verenigde Staten. San Francisco is liberaal, doet Europees aan, en er heerst een fantastische sfeer.

San Francisco is één van de meest bezochte steden in de USA. In vrijwel alle rondreizen wordt San Francisco aangedaan en neemt het terecht een prominente plaats in. Do-USA kent San Francisco en kan uit eigen ervaring veel tips geven voor een optimaal verblijf.


Eén van de blikvangers van San Francisco is natuurlijk de Golden Gate Bridge, de ca. 2 kilometer lange hangbrug die het Noorden met San Francisco verbindt. Eén van de leukste manieren om deze brug te verkennen is door er over heen te fietsen, "Biking the bridge", dus. Eenmaal over de brug daal je af naar het sfeervolle kunstenaarsdorpje Sausolito . Vandaar vaar je met de ferry weer naar Fisherman's Wharf.


Natuurlijk zijn ook de cablecars onlosmakelijk met San Francisco verbonden. Deze kabeltrams maken het makkelijk en leuk om het heuvelachtige centrum van San Francisco te verkennen.Eén van de unieke bezienswaardigheden is de beroemde gevangenis Alcatraz, "the Rock". Tijdens uw rondreis door San Francisco ook zeker de moeite van een bezoek waard.


Natuurlijk biedt San Francisco veel meer: wat te denken van Chinatown, Union Square en het prachtige wijngebied direct ten noorden van San Francisco. Ook de bochtige "Lombard Street", Alamo Square met de prachtige Victoriaanse huizen en Fisherman's Wharf, waar u heerlijk een terrasje kunt pakken, lekker kunt lunchen, de zeeleeuwen kunt bekijken of kunt shoppen.


Maar het leukste aan San Francisco is de heerlijke sfeer die opvalt tijdens een wandeling door de stad. Nee, een rondreis door het Westen van Amerika is niet compleet zonder San Francisco. Boek uw rondreis San Francisco bij Do USA en kom alle do's en don'ts van San Francisco te weten.


Do-USA tip: Ga 's avonds lekker eten op Belden Place, een autovrij straatje vol leuke restaurants!

San Francisco is één van de meest bezochte steden in de USA. In vrijwel alle rondreizen wordt San Francisco aangedaan en neemt het terecht een prominente plaats in. Do-USA kent San Francisco en kan uit eigen ervaring veel tips geven voor een optimaal verblijf.

Eén van de blikvangers van San Francisco is natuurlijk de Golden Gate Bridge, de ca. 2 kilometer lange hangbrug die het Noorden met San Francisco verbindt. Eén van de leukste manieren om deze brug te verkennen is door er over heen te fietsen, “Biking the bridge”, dus. Eenmaal over de brug daal je af naar het sfeervolle kunstenaarsdorpje Sausolito . Vandaar vaar je met de ferry weer naar Fisherman’s Wharf.

Natuurlijk zijn ook de cablecars onlosmakelijk met San Francisco verbonden. Deze kabeltrams maken het makkelijk en leuk om het heuvelachtige centrum van San Francisco te verkennen.

Eén van de unieke bezienswaardigheden is de beroemde gevangenis Alcatraz, “the Rock”. Tijdens uw rondreis door San Francisco ook zeker de moeite van een bezoek waard.

Natuurlijk biedt San Francisco veel meer: wat te denken van Chinatown, Union Square en het prachtige wijngebied direct ten noorden van San Francisco.  Ook de bochtige “Lombard Street”, Alamo Square met de prachtige Victoriaanse huizen en Fisherman’s Wharf, waar u heerlijk een terrasje kunt pakken, lekker kunt lunchen, de zeeleeuwen kunt bekijken of kunt shoppen.

Maar het leukste aan San Francisco is de heerlijke sfeer die opvalt  tijdens een wandeling door de stad. Nee, een rondreis door het Westen van Amerika is niet compleet zonder San Francisco. Boek uw rondreis San Francisco bij Do USA en kom alle do’s en don’ts van San Francisco te weten.

Do-USA tip: Ga ’s avonds lekker eten op Belden Place, een autovrij straatje vol leuke restaurants!

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok