do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

Rondreis West-Amerika

Maak een rondreis door West-Amerika: The American Dream!

rondreis West AmerikaHet Westen van Amerika leent zich bij uitstek voor een rondreis. Heerlijk door het prachtige en afwisselende landschap reizen. Do-Usa kent het Westen van Amerika uit eigen ervaring en geeft u graag tips voor de leukste hotels, uitstapjes, wandelingen en restaurants. Niet alleen de National Parken, maar ook de steden San Francisco, Los Angeles en Las Vegas vormen hoogtepunten van een rondreis door West-Amerika.

De Nationale Parken in het Westen van de USA behoren tot de mooiste wonderen der natuur. Wat te denken van het Yosemite, Sequioa of Death Valley in Californië? In de staat Arizona ligt misschien wel het meest beroemde Nationale Park: De Grand Canyon. In Utah zijn Zion, Bryce Canyon en het prachtige Arches een absolute must tijdens een rondreis door West-Amerika.

San Francisco is één van de leukste steden van Amerika. Maak een rit met de cablecar, bezoek Alcatraz en pak een terrasje op Fisherman’s Wharf. Los Angeles is vooral beroemd door Hollywood met de “Walk of Fame” en de filmstudio’s. Beverley Hills en Rodeo Drive zijn een bezoek ook meer dan waard. Wist u dat de beroemde route66 eindigt op Santa Monica boulevard? Een rondreis door West-Amerika is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan Las Vegas. Naast gokken of een show bezoeken is alleen wandelen over de “Strip” al een belevenis op zich!

Een rondreis door West-Amerika is door de enorme afwisseling een unieke beleving!

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok