do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

Sportwedstrijd bezoeken in Amerika

sportwedstrijden bezoeken in amerika

Amerikanen zijn behoorlijk gek van sport en beleven dit intens. In tegenstelling tot in Nederland is voetbal ("soccer") niet het meest populair.
In de Verenigde Staten draait het voornamelijk om Baseball, Basketball en American Football. Soccer (ons voetbal) is in opkomst en ook (ijs)hockey, tennis en golf is populair, de meeste bezoekers komen af op de drie eerstgenoemde sporten.

In de Amerikaanse kranten staan worden pagina's volgeschreven over Baseball, Football, Basketball en Hockey, maar er is maar weinig aandacht voor "onze" sporten. Ook paardensport is in sommige States erg populair.

Do-USA biedt op aanvraag de mogelijkheid een Baseball-, Basketball of American Football wedstrijd bij te wonen. Het is een geweldige belevenis om de New York Knicks in Madison Square Garden te zien, of in het gigantisch grote Yankees Stadium tophonkbal te zien. Of wat dacht u van een heuse Football match tussen razend enthousiaste Amerikanen.

U kunt via Do-USA een offerte aanvragen om naast uw vliegreis en verblijf, toegangskaarten te reserveren voor één van deze sporten. Do-USA werkt samen met zeer betrouwbare partners in Amerika die dit voor u kunnen regelen.

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok