do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

Universal en Seaworld

<<Terug

Universal is naast Disney de grote publiekstrekker van Orlando. Zeker voor families met iets oudere kinderen is dit "the place to be".Universal Orlando bestaat uit 2 themaparken, 1 waterpark en een uitgaansgebied. Ook behoren verschillende hotels tot Universal.

image002Universal Studios: Het op film gebaseerde park heeft naast de studio-tour, zeer spectaculaire attracties. Meerdere 3D en zelfs 4D "rides", en spectaculaire attracties als de "Simpsons Ride" en "Revenge of the Mummys" zijn fantastisch.

Islands of Adventure: Achtbaanliefhebbers komen hier volledig aan hun trekken, zoals de beroemde "Hulk-Rollercoaster". Op dit moment is "the Wizzarding World of Harry Potter" de grootste publiekstrekker. Het Do-USA team vind dat u deze attractie NIET mag missen.

Wet 'n Wild Waterpark: Het eerste grote waterpretpark van de USA met diverse spectaculaire glijbanen, maar ook veel "family-rides".

Universal Tickets: Ook voor Universal is het verstandig vooraf tickets te kopen. Een 3-daags ticket met onbeperkt toegang is er voor ca. € 140,-

 

 

 

image003Seaworld: Wie kent niet de naam van dit meest beroemde park. In Orlando is het park opgedeeld in 2 delen: Het zeedierendeel (met de beroemde Orca-show) en het attractiedeel. Hier zijn de laatste jaren wereldberoemde achtbanen geopende zoals de "Kraken" en de "Manta".

Seaworlds Waterpark Aquatica:
Eén van de meest specaculaire waterpakren ter werled. Topattractie is de tube-glijbaan waar je tussen de Orca's doorgaat. Absolute aanrader.

Orlando Flex Ticket:
Er zijn veel soorten toegangskaarten te koop. Universla en Seaworld hebben samenwerking gezocht en een ticket in de markt gezet voor alle parken van zowel Universal en Seaworld. Ook Busch Gardens (bij Tampa) doet hier aan mee. Dit park biedt ook geweldige achtbanen en is niet druk.

 

Do-USA tip: Koop ter plaatse een fastpass, zo omzeilt u de rijen als het druk is.

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok